Prezentarea Spalatoriei Auto Self Service JD365

Spalatoriile in regim de autoservire sunt deschise 24/24h, pot fi accesate de clienti 365 zile/an si sunt din in ce mai populare in Romania.

Fiind un serviciu in regim self service, clientul economiseste timp si bani, ceea ce ii permite sa isi curete masina mult mai des, in comparatie cu posibilitatile asigurate de o spalatorie traditionala.

Capacitatea unei spalatorii formata din 5 boxe poate atinge pragul de 350 de masini la 10 ore de functionare, in functie de dotarile si echipamentele integrate pe fiecare pista.

Din ce este compusa o
spalatorie auto self service JD365?

Interior

JD365 iti prezinta constructia unei spalatorii auto self service cu program de functionare NON-STOP.
Acest tip de constructie implica instalarea unui structuri metalice modulare din otel sau inox (pentru pompe si tablou de comanda) care este fixata cu prezoane in suprafata unei infrastructuri sau platforme din beton armat.
In cadrul constructiei unei spalatorii auto in regim de autoservire sunt integrate instalatiile de apa, canalizare, gaz, electricitate.

 • Dimensiunile unei singure boxe: 5m latime x 6m adancime x 3m inaltime
 • Dimensiunile spatiului tehnic al tabloului de comanda: 3m x 5m.
 • Alte caracteristici tehnice care definesc dimensiunile unei spalatorii

Spalatoriile auto self service JD365 dispun de zona de iesire separata de zona de intrare, fapt care asigura un flux continuu de beneficiari, de pana la 7 masini / ora / pista.
Fiecare statie integreaza echipamente de ultima generatie, iar tehnologia acestora se diferentiaza in functie de programele optionale de spalare.

Interior

Interior

Pentru curatarea interioara a masinii sunt disponibile programe de aspirare, dezinfectare pentru aer conditionat, odorizare si curatare tapiterie. Clientul isi poate curata masina la interior prin intermediul programelor de aspirare bancheta sau covorase.

Exterior

Exterior

Spalarea exterioara se realizeaza cu ajutorul unei perii speciale sau a unei lance de spalare, in functie de cat de murdara este masina. Programul standard pentru exterior include spalare cu spuma activa, clatire si ceara, iar pentru interior acest program include aspirare si curatare covorase, in regim self service.

Exterior

Camera tehnica

Camera tehnica deserveste fiecare boxa de spalare si este conceput astfel incat sa reduca la minim zgomotul exterior. Acesta poate atinge 35 dB la exterior fiind amplasta in cadrul unui modul complet inchis format din panouri fono-absorbante.

Degivrare

Degivrare

Recomandam ca fiecare spalatorie auto JD365 sa fie prevazuta cu un sistem de incalzire in pardoseala sau degivrare. Acest sistem poate fi instalat in pardoseala fiecarei boxe din cadrul spalatoriei.

Osmoza

Osmoza

Sistemul de osmoza elimina complet aparitia petelor de pe suprafata masinilor, in urma procesului de uscare, care de obicei apar din cauza sarurilor sau a dioxidului de carbon din compozitia apei.

Osmoza

NOU! Program motociclete

Traficul din ce in ce mai aglomerat a dus la o crestere a numarului de motociclete. In spalatoriile auto self service JD365 proprietarii de motociclete si biciclete au posibilitatea sa gaseasca un program dedicat.

Super spuma are o formula cu pH neutru, special conceputa pentru motociclete si biciclete, care indeparteaza murdaria fara sa afecteze ornamentele din crom, aluminiu si cauciuc.

Instalatii si fluxuri tehnologice

 • Statia se racordeaza la reteaua de energie stradala, in conformitate cu specificatiile furnizorului local de energie electrica.
 • Apele menajere (uzate) sunt evacuate printr-o retea de canalizare locala, fiind filtrate de un separator de hidrocarburi si grasimi instalat in interiorul spalatoriei.
 • Fiecare statie contine sisteme de grile pentru colectarea apei pluviale care trece prin filtrul de hidrocarburi si grasimi inainte de a fi evacuata in canalizare.
 • Racordarea la o sursa de apa locala permite utilizarea apei pentru spalarea masinilor si curatarea pistelor.
 • In cazul in care exista posibilitatea, este recomandat ca statia sa fie racordata la o sursa de apa potabila.
 • Sistemul de incalzire este format dintr-o centrala termica proprie, electrica sau pe gaze.
 • Reziduurile menajere vor fi depozitate diferentiat. Se recomanda crearea unui spatiu special amenajat si evacuarea reziduurilor prin contractarea serviciilor locale de salubrizare.

Constructia platformei din beton armat

 • Curtea unei spalatorii JD365 este prevazuta cu o platforma betonata si etansa care protejeaza solul si apa freatica impotriva poluarii.
 • Sunt realizate fundatii perimetrale si continue din beton armat.
 • Se instaleaza structura metalica fabricata din confectii metalice care este inchisa cu acoperisuri din panouri si pereti laterali fabricati din policarbonat.
 • Se monteaza placaje de pardoseala din beton armat.
 • Pentru realizarea suprafetei din beton pot fi accesate serviciile furnizorilor locali.
 • Fiecare statie este prevazuta cu geiger pentru preluarea apelor formate in urma ploilor si depunerilor de zapada.
  Astfel este curatata intreaga platforma si apele rezultate sunt eliminate direct in reteaua de canalizare, trecand prin filtrul de separare grasimi si hidrocarburi.

Industria spalatoriilor auto din Romania a evoluat odata cu
implementarea conceputului de spalatorie in regim self service.

O astfel de statie de spalare a masinii ofera mai multe posibilitatilor conducatorilor de automobile.
Eficienta si economia de bani si timp sunt doua resurse importante pentru care investitia intr-o spalatorie in regim de autoservire merita atentia noastra.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre constructia unei spalatorii
self service, contacteaza specialistii JD365

Contacteaza