Intrebari frecvente

Piata de profil din Romania a proprietarilor si conducatorilor auto este intr-o continua crestere de la an la an.

Fiecare sofer este inclinat sa isi spele masina din considerente practice care sporesc intretinerea acesteia si, implicit, durata de functionare.

Statisticile prezinta un indice procentual care depaseste 70% din numarul total de conducatori auto care isi curata masina cel putin o data pe saptamana.

Potentialul de investitie intr-o spalatorie self-service este raportat la marja de profit mare, posibilitatea de a beneficia de venituri anuale suplimentare, de a fi propriul patron.

Serviciile de consultanta pot fi accesate in orice stadiu de proiect, de la ideea initiala si pana la incheierea proiectului.

Puteti obtine in scurt timp informatii pentru construirea unui nou centru care sa faciliteze spalarea automobilielor in regim de auto-servire.

Functionarea spalatoriilor auto self-service JD365 se realizeaza prin intermediul jetoanelor sau cardurilor de fidelitate introduse intr-un slot dispus pe pista de spalare.

Clientul are posibilitatea sa opteze pentru programele preferate de curatare in functie de gradul de murdarie al masinii. Totodata, acesta va fi atras si fidelizat intr-un spatiu in care gaseste toate optiunile de intretinere ale masinii atat pe exterior, cat si pe interior.

Toate echipamentele si solutiile oferite de JD365 sunt de o calitate superioara, usor de utilizat, nu necesita un timp indelungat/spalare auto, ceea ce creeaza un flux favorabil, clienti multumiti, si nu in ultimul rand, o afacere de succes.

Echipamentele JD365 sunt testate in prealabil atat in procesul de fabricare, cat si la locatia vizata dupa procedurile de instalare si punerea in functiune a echipamentelor mecanice si electronice.

Echipamentele mecanice de spalare JD365 sunt fabricate pentru a folosi mai putina apa si exista anumite locatii in care 90% din unitatile de apa pentru curatare sunt reutilizate si recuperate.

Fiecare pista este supusa reglementarilor privind apa reziduala. Apa provenita de la curatarea masinii este trimisa printr-un canal interceptor si deversata la o retea publica de canalizare.

Astfel ne asiguram ca apa nu ajunge in raurile locale. Substantele chimice utilizate si disponibile in magazinul online JD365 respecta regulamentul REACH al Uniunii Europene.

Statiile de spalare JD365 au inregistrate sisteme de ultima generatie, care au un consum redus de apa a circa 12 litri pe minut.
Pentru clatirea finala este utilizata apa proaspata si tratata pentru ca masina sa fie curata si uscata corespunzator.

Desi sunt utilizati mai multi litri de apa in timpul unei singure spalari, doar 36 pana la 60 de litri de apa prospata si purificata in procesul de osmoza sunt introduse in timpul unui ciclu de spalare. In comparatie cu spalatul masinii in spatiul propriu, exista o reducere de pana la 60% din consumul de apa folosita si, uneori chiar si mai mult decat atat.

Sistemul de osmoza elimina complet aparitia petelor de pe suprafata masinilor, in urma procesului de uscare, care de obicei apar din cauza sarurilor sau a dioxidului de carbon din compozitia apei.

Prezenta unui personal calificat nu este obligatoriu necesara. Ca proprietar al unei spalatorii self-service iti poti gestiona afacerea la distanta, performanta si calitatea echipamentelor JD365 permitand acest lucru.

Cu toate acestea, va recomandam sa desemnati o persoana careia specialistii nostri sa ii faca un instructaj profesionist privind functionarea de baza a spalatoriei auto self-service, astfel incat micile discontinuitati sa poata fi remediate rapid, iar daca apar defectiuni ce tin de specialistii JD365, acestea sa fie corect identificate si comunicate pentru o rezolvare prompta.

Specialistii JD365 iti asigura servicii de mentenanta, in caz de utilizarea defectuoasa a echipamentelor de catre clienti. De asemenea, recomandam instalarea unor sisteme de supraveghere video si colaborarea cu autoritatile desemnate in localitatea sau orasul in care este localizata spalatoria, in vederea evitarii unor potentiale distrugeri produse cu rele intentii.

Sustenabilitatea oferita de crearea unei retele de spalatorii auto self-service in diferite localitati sau orase din Romania ofera un model de business care poate contribui la dezvoltarea comunitatilor respective, atat prin componenta de protejare a mediului, cat si prin participarea, alaturi de alte buseness-uri, la dezvoltarea economica a regiunii.

In tarile europene acest model de business este apreciat pentru ca faciliteaza proprietarilor de masini si soferilor posibilitatea sa se ingrijeasca personal de autovehiculele proprii, ceea ce sporeste simtul responsabilitatii.

Au mai ramas intrebari ?